1.22-1-15 onbewerkt DSC_3242 zelf bewerkt (Custom)

Ik vind het belangrijk hygiënisch te werken in mijn praktijk. Er wordt bij elke behandeling met nieuwe steriele mesjes (indien nodig), papieren onderleggers en hygiënisch gereinigd werkoppervlak gewerkt. De instrumenten worden gereinigd in speciale desinfecterende vloeistof in de ultrasoon, met speciale spray worden de oppervlakten na elke behandeling schoongemaakt. Alle textiel wordt op 90 graden gewassen. De freesmotor die ik gebruik zuigt het fijnstof op waardoor er netjes en overzichtelijk gewerkt wordt. Na de behandeling worden uw voeten met een verzorgende crème lekker in- gemasseerd.

Ik werk erg nauwkeurig en neem graag de tijd voor mensen. Daardoor probeer ik altijd ruim te plannen. Zit u krap in uw tijd? Graag even aangeven, dan houd ik daar vanzelfsprekend rekening mee.

Pedicure-behandeling

Pedicure-behandeling:dé periodieke verzorging van je voeten (45 minuten)

 • schoonmaken nagelomgeving
 • nagels knippen
 • gladfrezen scherpe randen
 • verwijderen pathologisch eelt
 • aanpakken van voetproblemen (likdoorns/ ingroeiende teennagels/ schimmelnagels)
 • De behandeling eindigt met een heerlijke voetencrème. Je voeten zijn er weer helemaal klaar voor!

Massage voet-onderbeen

Massage van de voet onderbeen. Je voeten komen helemaal tot rust.
Zonder je voeten ben je nergens. Daarom is het goed om ze af en toe extra te verwennen. Dat kan heel goed met deze massage!

In een ruimte met zacht licht, rustgevende achtergondmuziek, en verwarmde ligstoel komt u helemaal tot rust.De massage bestaat uit verschillende, op elkaar afgestemde, onderdelen.De voetzool, zijkanten en rug van uw voet, de teentopjes, tussen uw tenen, de drukpuntjes van uw voet, uw enkels, hielen en kuiten horen er allemaal bij.Door het toepassen van houten of natuurstenen stokjes en vervolgens uw voeten en onderbenen ingepakt in een dikke warme baddoek te behandelen ontstaat een veelzijdige luxe behandeling waar u zeker van op zult knappen!
Na afloop is het drinken van een fris glas water belangrijk om de afvalstoffen goed af te laten voeren door het lichaam, en kunt u weer een beetje wakker worden!

Wellnessbehandeling

Alleen of samen even helemaal bijkomen…

60 minuten.
Even helemaal niets, ga zitten en ontspan. Je voeten werken hard voor je en brengen je waar je wilt zijn. Daarom verdienen ze af en toe wat extra’s. Laat je verwennen tijdens het vertroetelmomentje. Jij en je voeten kunnen er weer tegenaan!

 • Je voeten krijgen een aromatisch voetenbad waardoor verzorgingsproducten beter kunnen inwerken.
 • Dan volgt een scrub- behandeling; de huid wordt stevig ingewreven waarbij dode huidcellen worden verwijderd. Uw voeten en onderbenen worden heerlijk gemasseerd waardoor de bloedsomloop goed wordt gestimuleerd en afvalstoffen sneller worden afgevoerd.
 • Hierna bent u klaar voor een weldadige pakking/ voetenmasker. Dit wordt aangebracht met zachte penselen.
 • Met folie en dikke handdoeken ingepakt om een optimale werking te stimuleren.
 • Hierna kunt u van een heerlijk rust momentje genieten om alles goed in te laten trekken, of de tijd gebruiken om eventjes gezellig bij te kletsen; de keuze is aan u natuurlijk!
 • Na het afspoelen van het masker volgt
 • een ontspannende en verzorgende massage van uw voeten.
 • Het is natuurlijk ook mogelijk uw teennagels in een mooi kleurtje te laten lakken (tegen bijbetaling) na de massage!

Kom samen met je vriendin, moeder, zus, broer, vriend, of…. Klets bij tijdens een kopje koffie of thee terwijl jullie heerlijk in de watten worden gelegd.
Alleen in alle rust even ontspannen is natuurlijk ook wel eens heerlijk…

Gel- nagellak

Gel-nagellak is ideaal voor een vakantie; de kleur blijft mooi, door de gel worden oneffenheden weggewerkt en kunt u lekker lang van deze prachtige lak genieten! Ook wanneer gewone nagellak niet lang mooi blijft kan dit een heel fijne en mooie oplossing voor u zijn.
De gel wordt met een UV-lamp supersnel uitgehard zodat u direct weer in uw schoen stapt zonder zogen over beschadigde nagellak!
U hoeft dus niet bang te zijn dat uw nagellak beschadigd. French pedicure is met deze gel natuurlijk ook mogelijk.

Wilt u tussendoor tijdelijk een ander kleurtje is dit geen probleem mits u die wel later er af haalt met een remover zonder aceton.

Het verwijderen van de lak gaat door deze ongeveer 15 minuten voorzichtig af te weken met speciale lotion of aceton (droogt wel uit). Uw nagels beschadigen niet door de lak. Vraag wel naar instructies hiervoor bij uw pedicure.

Gewone nagellak

Natuurlijk kunt u ook voor een gewoon nagellakje kiezen; genoeg hippe-klassieke-aparte kleurtjes om uit te kiezen!
In de deelbehandeling zijn maximaal 3 lagen verwerkt; u kunt zelf kiezen wat het beste bij u past. Duurt het drogen langer dan 15 minuten (afhankelijk van de gekozen lak) dan kan gellak een interessant alternatief zijn! Gewone lak is alleen te boeken in combinatie met een basis-pedicurebehandeling.

-base-coat (onderlaagje):  beschermd tegen verkleuring van de nagel,

-kleur-laag : 1 laag (of 2 lagen afhankelijk de gewenste dekking).

-top-coat (transparante beschermlaag). Deze kunt u overslaan wanneer u een extra kleurlaag kiest.

Indien u extra lagen wenst houdt u dan rekening met langere droogtijd ! (2,50 per laag extra).

De droogtijd voor de gewone lak is langer; het meebrengen van slippertjes voor de terugweg wordt geadviseerd. Neemt u in geval van mycose/schimmelnagels wel zelf uw basecoat/topcoat/nagellak mee, dit in verband met het hygiëne. U boekt het gewone lakken als een deelbehandeling (15,00).

Deelbehandelingen

Maximaal 15 minuten

Alleen 1 likdoorn verwijderen
alleen nagels knippen en glad frezen
alleen 1 nagel drukvrij leggen
Deelbehandeling
Heb je last van een enkele likdoorn? Wil je een ingroeiende nagel drukvrij laten leggen of alleen even je nagels laten knippen? Reserveer dan een deelbehandeling!