8.22-1-15 onbewerkt DSC_3242 (Custom) 

Pedicurepraktijk Stratum, even voorstellen.

Mijn naam is Esther Thijs. Ik ben voorheen werkzaam geweest in basis,-en speciaal onderwijs in Eindhoven en Haarlem. Daarnaast werkte ik bij een zorgboerderij en bij de thuisbegeleiding.

In 2012 ben ik begonnen met de basisopleiding pedicure bij Orca in Heeze en die heb ik succesvol afgesloten. Daaraan is toegevoegd het diploma voor het behandelen van de risicovoet. Onder risicovoet wordt verstaan : de diabetische,- de reumatische,- de spastische,- de oudere en de verwaarloosde voet.Pedicurepraktijk Stratum staat geregistreerd als volledig Medisch Pedicure. Beugels,orthesen en drukvrijtechnieken vallen hier ook onder.

De praktijk op de van Renesseweg 96 -Pedicurepraktijk Stratum-  is gestart in april 2014. Deze bevindt zich op de eerste verdieping. Daarnaast is het mogelijk om bij u thuis een ambulante behandeling te boeken. Dit kan alleen telefonisch afgesproken worden. Dit in verband met tijdsplanning en handige routes. De beschikbare dagen en uren hiervoor kunnen daarom wisselend zijn.

Ervaring

Ik heb al heel wat jaren ervaring in het onderwijzen,ondersteunen begeleiden van gezinnen met onder andere ADHD, Autisme en Hoog-sensitieve personen. Mocht u bijzondere wensen uitleg of vragen in dit kader hebben, bent u van harte welkom deze te overleggen en de mogelijkheden te bespreken. Ik denk dan aan overgevoeligheid voor licht of geluid, angst voor instrumenten, moeite met bellen (afspraak maken of afbellen).

Visie

Het is voor u als klant belangrijk dat u op een professionele wijze geholpen wordt. Ik maak daarom gebruik van goede apparatuur en kan u verwelkomen in mijn praktijk die professioneel is ingericht.

U zit in een comfortabele behandelstoel die goed (elektrisch) verstelbaar is, zodat ik mijn werk goed kan verrichten en waarin u op een ontspannen manier de behandeling kan ondergaan. Ik draag een uniform en werk hygiënisch volgens de HAM code*.

*Vakopleidingscertificaat HAM: in de vakopleiding is een onderdeel Hygiëne Arbo en Milieu opgenomen, hierin worden de normen behandeld voor veilig en gezond werken, inclusief hygiëne voor milieu en energiebesparing. Dat levert het deelcertificaat HAM voor het diploma op.

Ik ben in geschreven bij de branche organisatie Provoet.  ProVoet is de Nederlandse brancheorganisatie voor pedicures. Ik sta ingeschreven onder nummer 313657

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen zal ik in de toekomst opleidingen blijven volgen.

pro voet logo

Bereikbaarheid

Mijn praktijk is gelegen aan een rustige weg met voldoende parkeergelegenheid in het stadsdeel Stratum, wijk Burghplan. Dit is dicht bij de Geldropseweg /Sint Petrus Canisiuslaan/ Sporthal Tivoli.

Mijn praktijk bevindt zich op de eerste verdieping.