MANICURE VOOR WATERPOMP !!!

Doet u mee?? Actie geldig en te boeken tot 20 dec 2017, vol=vol.Op 9 oktober 2017 hoorde ik dat de zus van een klant een geweldig project heeft (http://qualityforlifefoundation.com/). Ze is 10 oktober voor 4 maanden werken naar India vertrokken. Te volgen op Facebookpagina.
Om over mijn beginnersvrees heen te komen om eindelijk eens te starten met de veel gevraagde manicurebehandelingen vanmorgen het volgende besloten:
 
Wij gaan met zijn allen voor het einde van 2017 een put slaan in India…
 
Hoe geweldig is dat! Voor een manicure bereken ik 25,- daarvan gaat 20,- naar de Qualityforlifefoundation. Met minimaal 46 manicure-behandelingen is er voldoende om te starten. De kosten voor het realiseren van een waterpomp ligt tussen de € 850,– en € 1500,-. Dit is afhankelijk van in welk gebied er een pomp wordt geplaatst en de manier waarop er geboord kan worden- http://qualityforlifefoundation.com/over-ons/financien/ ). Met heel wat enthousiasme en goodwil zorgen we samen dat het simpelweg gaat lukken om voor het einde van 2017 dit voor elkaar te krijgen. Ik denk liever in mogelijkheden dan moeilijkheden.
 
Geniet toch lekker van je eigen uurtje verwennerij en ontspanning! De tuin, de kerstinkopen, was en strijk komen straks wel weer aan de beurt…Wel lastig kiezen: manicure “Goldfinger” met een “gouden” amandelmasker, manicure met warme lavendel-paraffinedip, manicure met honingscrubbehandeling, manicure met verzorgende of gekleurde lak, of kiest u voor Shellac op uw nagels;langdurig prachtige glans in zoveel mooie herfst en feestkleuren… Om het helemaal een top-ervaring te maken een heus verwarmd massagekussen in uw stoel tijdens de behandeling -gratis- aangezet!
Jazeker ook voor mannen kan gewoon een MAN-icure, die handen hebben ook heel wat te verduren, toch?
 
UPDATE 11-10-17: Bedankt voor de afspraak/ donatie:
Anneriek,Sigrid,Jolanda,Erica,Johan,Ank,Carin,Veronique,Sabine,Roger,Martien,Barry,Bram èn de allereerste waardoor ik besloot dit door te zetten Sophia! 14/46 nog maar een paar dus!
 
E.e.a.wordt regelmatig op de site, Facebookpagina en online kalender aangepast. Kom samen met je vriend vriendin,moeder,oma buurvrouw,buurman of geef er eentje kado voor sinterklaas of omdat t gewoon een heerlijk verwenmomentje is in deze gure dagen! Ja dus zeker ook voor mannen.
 
Zou geweldig zijn om dit binnen 2,6 maand voor elkaar te krijgen. En mooie handen en een goed gevoel om 2017 mee af te sluiten/ 2018 te starten!
 
Details van de behandeling probeer ik zo snel mogelijk te geven,maar ga uit van ongeveer .45-60 min. Verzorgend handbad, knippen vijlen nagelomgeving verzorgen. Daarnaast keuze uit of een masker,of lakken of paraffinebehandeling. Verzorg je liever zelf je nagels eerst dan kun je ook kiezen voor alleen een prachtige Shellac op je handen.
Actie stopt eind december, hopelijk hebben we dan meer dan genoeg bij elkaar gehaald. Ik probeer zoveel mogelijk bij te houden wat de stand is,hopelijk krijg ik het zo druk dat daar bijna geen tijd meer voor over is!
 
http://qualityforlifefoundation.com/donatiedoel/waterpomp-doneren/#