Voorwaarden

Voor een afspraak bij u thuis (“ambulant”) of buiten de aangegeven werktijden kunt u het beste eventjes bellen. Ik kijk dan graag naar de mogelijkheden hiervoor. Op dit moment heb ik specifieke weken vrij geroosterd voor het ambulant pedicuren.

Tijdens het werken neem ik doorgaans de telefoon niet op, om zo voor alle klanten goed de tijd te kunnen nemen. U kunt een voicemail inspreken met uw telefoonnummer, een sms-bericht of apje sturen. Ik zal hierover zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Pinnen is mogelijk! Mobiel overmaken in de praktijk kan in geval van nood via: NL07RABO0166926841 t.a.v. Pedicurepraktijk Stratum. Op dit moment mogelijk voor vaste klanten i.v.m. wachttijd ter controle.

Ik hoop u snel in mijn praktijk te mogen ontvangen!

Esther Thijs,

Pedicurepraktijk Stratum

Van Renesseweg 96

5645 JT Eindhoven.

06 – 2616  6936.

Op dit moment is er een on-line afspraken kalender waar u direct zelf uw afspraak, minimaal 24 uur in kunt plannen.

Na het invullen van uw gegevens ontvangt u een mail met een link die u toegang geeft tot de kalender. U kunt ook een afspraak aanpassen of annuleren tot 24 uur ervoor. Hiervoor dient u wel eerst via uw inlogcode eerst aan te melden. U ontvangt een mailtje ter bevestiging van de afspraak. Mocht het niet lukken neem dan telefonisch contact met me op. Succes!
Indien u verhinderd bent graag uw afspraak 24 uur van te voren afzeggen. Dan kan er iemand anders in uw plaats geholpen worden. Lukt dit niet ben ik genoodzaakt de gemiste behandeling bij u in rekening te brengen.

Openingstijden op dit moment:

Behandelingen op afspraak-onderstaande tijden zijn een indicatie, zie on-line kalender voor actuele informatie.Staat uw tijd er niet bij- neem dan bij voorkeur via de What`s-app of anders telefonisch contact op en we zoeken samen naar een passende oplossing!

Maandag                   15.00      –           21.00

Dinsdag                     10.00      –           18.00

Woensdag                 09.00      –           18.00

Donderdag                09.30       –          18.00

Vrijdag                            –           

Zaterdag                    Eens per 6 weken zaterdag of zondag. Tijdens feestdagen vervallen deze dagen.                  

Getoonde tarieven zijn slechts een indicatie. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Uitsluiting aansprakelijkheid

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Onjuistheden en onvolledigheden zijn echter niet altijd uit te sluiten en u dient dan ook niet zonder meer uit te gaan van de juistheid en volledigheid van de informatie op deze website. De sitehouder, noch de uitgever kan enige aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site, of het zonder deskundig advies zelfstandig wijzigen of beëindigen van de bij u ingezette behandeling.

De geboden informatie kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een rijksgediplomeerd behandelaar (zoals een huisarts, tandarts of psycholoog), maar is slechts een bron van algemene informatie. Raadpleeg bij lichamelijke klachten altijd eerst een (huis)arts.

De informatie verstrekt op deze website mag niet gekopieerd of verspreid worden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever en/of de sitehouder.

Eerder verspreide aanbiedingen en/of folders zijn niet meer geldig.